Pastel-de-frutas-y-verduras

Per si no en tens prou amb el sopar de la nit de Cap d’Any, El Badiu també t’ofereix un dinar boníssim per començar el nou any amb bon peu.

Vine a celebrar el primer dia de l’any amb la companyia de la teva familia o amics i gaudeix del menú que t’ofereix la Cuina del Badiu. Te’n lleparàs els dits!

MENÚ
Primers a escollir:

Amanida tèbia de bolets i llagostins
Caneló de pollastre de pagès amb orellons, panses i pinyons
Sopa de galets amb pilota

Segons a escollir:

Filet de la filetada amb trompetes de la mort
Confit d’ ànec amb mongetes “pintas” i poma rostida
Medallons de rap sobre llit de ceps i crema de gambes

Postres a escollir:

Pastisset de formatge amb fruits vermells
Sopeta de maduixots amb núvol de coco
Bescuit d’ ametlles garapinyades amb salsa de xocolata calenta

Pa, aigua mineral, vi de la casa i cafè

Preu per persona: 35,00 €

Opció de canviar el vi amb el suplement de la diferencia de preus segons els preus de la carta

Share