Carpaccio-de-buey

Nadal i Sant Esteve són dies per celebrar-los amb un bon dinar juntament amb la familia. Si encara no heu decidit on celebar-los, El Badiu us proposa venir a degustar la seva cuina amb del menú que ofereix especialment per aquests dos dies.

Així doncs, si voleu menjar bons plats fets amb productes de qualitat, El Badiu és el vostre lloc!

MENÚ NADAL I SANT ESTEVE
BADIU 2013

Aperitiu de la Casa

Primers a escollir:

Sopa de Galets amb Pilota
Canelò de pollatstre de pagès amb orellons, panses i pinyons
Amanida de Llagostins i salmó marinat al fonoll amb vinagreta de nous i mostassa

Segons a escollir:

Filet de la filetada amb piquillo i patates al caliu
Espatlla de cabrit rostida amb cremós d’alls i trompetes de la mort saltades
Llom de Bacallà gratinat amb all i oli de codony i pinyons

Postres a escollir:

Brownie d’avellanes amb gelat de vainilla bourbon
Copa cremos de mascarpone i coulis de maduixots
Gelat de iogurt amb fruits vermells i fruita de la passió

Pa, aigua mineral, vi de la casa i cafè

Preu per persona: 35,00€

Opció de canviar el vi amb el suplement de la diferencia de preus segons els preus de la carta

No et quedis sense lloc, fes la teva reserva!

Share