sopar-cap-any

Sopar de Cap d’Any a la Cuina del Badiu + Festa al Badiu Nit

Encara no tens plans per celebrar la nit de Cap d’any? El Badiu t’ofereix la millor opció: un exquisit sopar a la Cuina del Badiu, i la gran festa al Badiu Nit amb el millor ambient.

El menú consta d’un assortiment de plats de qualitat típics de l’època. Aquí te’l deixem perquè comencis a fer boca.

MENÚ
Assortiment de plats:

Xarrup de crema de pèsols amb dauets de botifarra negra
Melós de melmelada, gorgonzola i foie
Llamàntol sobre parmentier de patata i el suquet del seu coral
Filet de vedella amb salsa de ceps
Sopa de maduixots amb gelat de iogurt grec
Petit fours
Raïm

Agua Mineral
Martini Royal
Vi blanc José Pariente (Verdejo)
Vi negre Pago de los Capellanes Criança (Ribera del Duero)
Xampany Laurent Perrier
Cafés

 No trobaràs un pla millor per celebrar la última nit de l’any!

Share